OM OSS

Søker du miljøvennlige, økologiske og naturlige hudpleie- og dagligvareprodukter til deg og din familie har du kommet til riktig plass.

 

Om oss

Vi er to damer i Troms som brenner for økologisk mat, kosmetikk og en naturlig livsstil, om du har funnet veien til oss så har du nok oppdaget hvor viktig økologisk mat er for naturen, miljøet, dyrene og mennesket. 

 

Else Victoria Olaussen er gründeren av nettbutikken som hun opprettet 10.12.2014. Hun er utdannet hudpleier , har 4 barn, er forlovet og har eid og drevet sin egen økologiske hudpleiesalong i Sør Troms. Som forhandler av Maria Åkerbergs økologiske hud- hår- og kroppspleieprodukter og gjennom kurs har Else Victoria fått Maria Åkerbergs tittel Økologisk faghudpleier.


 


 

 Liv Kristin Lauritzen er utdannet innen økonomi og har hatt jobb innenfor regnskap siden hun var ferdig utdannet på høyskole i 1999, Liv Kristin har 3 barn, er gift og i tillegg til å drive nettbutikken jobber hun hos et regnskapsbyrå i Harstad. 

Liv Kristin er den som tar seg av det administrative og er lagersjefen, hun pakker varene dine med stor omtanke og kjærlighet. 

 

Hva leverer nettbutikken?

 

Nettbutikken leverer økologiske, naturlige og nøye utvalgte hudpleieprodukter og dagligvarer med mere og vil stadig jobbe mot å finne flere av de beste produktene som er bra for miljøet, dyrene og din helse.

I tillegg ønsker vi å dele informasjon, oppskrifter, DIY og tips med deg på nettbutikkens facebookside og instagram.

Det drives dessverre mye rovdrift på både dyr og miljø i dag, med konsekvenser langt større enn vår helse og vår forstand. Det er mye kynisk industri som blir drevet uetisk og med tanke på å levere produkter med høyest profitt, dette er vi selvsagt imot. 

La oss sammen investere i miljø, helse og dyrevern med bærekraft og sunn fornuft!