ZAO ORGANIC MAKEUP

ZAO ORGANIC MAKEUP - ESSENCE OF NATURE


ZAO har utviklet formler som er 100% av naturlig opprinnelse*, beriket med aktive økologiske ingredienser for å delikat forskjønne huden din. La de fantastiske fargene og konsistensene, den ekstraordinære kombinasjonen av komfort og langvarig hold forføre deg. Nyt disse innovative produktene i deres naturlige og samtidig stilfulle og moderne presentasjon; bambus. 

ZAO - med bambusens skjønnhet på utsiden og bambusens fordeler på innsiden


INNOVATIV OG NATURLIG

For å gjøre ZAO til et innovativt merke på hvert eneste stadie i utviklingen, har vi valgt en naturlig forpakning; bambus, for sin eleganse og sitt trendy utrykk. Alle trær lagrer karbon, men den eksepsjonelle veksthastigheten til bambus gjør den til en karbonfangende mester gjennom sin livssyklus. Som karbonlagrende materiale gir det ZAO et svært tilfredsstillende karbonavtrykk - med andre ord; en miljøvinner!

 

ETISK OG ØKOLOGISK

ZAOs verdier og kvaliteter:

 • Innovativ
  Pakning og formler utvikles av bambus.

 • Etisk
  Respekt for mennesker og dyr er garantert på ethvert produksjonsstadie. Cruelty Free og Leaping Bunny sertifiseringen forsikrer at ingen dyretesting er benyttet i noen fase av produktutviklingen av selskapet, dets laboratorier eller leverandører.

 • Naturlig
  Hele kolleksjonen er 100% naturlig og sertifisert økologisk (Cosmebio-merket) av ECOCERT – et av verdens mest respekterte internasjonale sertifiseringsorganer for økologisk kosmetikk. ZAO er helt fri for syntetiske og kjemiske stoffer.

 • Holdbart & Miljøvennlig
  Innovativt refillsystem gjør hvert produkt økologisk og økonomisk. Refillsystemet bidrar til mindre avfall og dermed en renere planet. Refillsystemet er dessuten besparende for kundens lommebok.

 • Sensuell
  Mykt og feminint produktdesign, ekte bambus pakket i bomullsposer. Vakre farger for enhver skjønnhet.
 • Gjennomført
  Bambusens skjønnhet på utsiden, og bambusens fordeler på innsiden. Økologiske sertifiserte formler, miljøvennlig emballasje og refillsystem.

 • Vegan
  Nesten alle ZAO sine produkter er veganvennlige, og de forsker og jobber for å finne nye formler for å få 100% av deres produkter sertifisert vegansk.

 • Glutenfri
  Alle ZAO sine produkter er fri for gluten.

Alle disse kvalitetene ga ZAO førsteplass blant økologiske merker hos "Ethical Living magazine" (ethicalliving Issue August 2012) og to stjerner på Slow Cosmetic Awards. 

 

 

HUDPLEIENDE, REGENERERENDE OG MILD

Med tanke på å kombinere sminkens effektivitet (farger, varighet, effekt ..) og respekt for din hud, bruker vi innovative naturlige og økologiske ingredienser med spesifikke egenskaper. Vi har for eksempel to originale og nyttige ingredienser som benyttes i alle våre formler ***:

Økologisk silika: 
Menneskekroppen inneholder omtrent syv gram silika, mye mer enn noe annet mineral, inkludert jern (og silika er det andre komponentet i jordskorpen med 28% etter oksygen med 47%).

En essensiell kvalitet ved silika er at det lar kroppen effektivt absorbere og oppta mineraler og vitaminer. Bindevevet i menneskekroppen (celleveggen) består av kollagen og elastin. Disse molekylene trenger silika, som ikke lenger fremstilles etter rundt 20-års alder. 
En ekstern tilførsel er nødvendig spesielt for huden. Av den grunn inneholder de fleste ZAO-produktene økologisk silika.

- Mikronisert bambusstilkpulver (alle pudder, concealer, gloss ..)

- Økologisk hydrosol fra bambusblader (flytende foundation, eyeliner ..)

- Økologisk jordstengelolje fra bambus (kompakt foundation)

Mikronisert sølvpudder: 
Nesten alle ZAO-produktene (unntatt to lipbalms og neglelakker) inneholder mikropartikler av rent sølv (et naturlig konserveringsmiddel). Disse mikropartiklene av rent sølv er antiseptiske (spesielt på hud og slimhinne) og antibakterielle, dermed bevarer de produktet og beskytter huden. Mikrosølv passer til den mest sensitive hud og atopisk hud.

REFILL - EN BÆREKRAFTIG LØSNING

Takket være et enkelt og innovativt system, er så godt som alle våre produkter refillbare**. Refillene er svært økonomiske da det reduserer kostnader og emballasje, samtidig som det tillater å slippe kreativiteten løs og leke med det brede utvalget av farger. Bambusproduktene kommer dessuten i en sofistikert bomullspose, som gjør dem enda mer bærekraftige og varige - så de kan romme den ene refillen etter den andre. Ved første kjøp velger du et bambusprodukt med sminke inni, og ved andre kjøp trenger du kun å kjøpe refillen.

* Unntatt tilbehør
** Unntatt gloss, mascara, eyeliner og Silk Foundation

*** Unntatt Lipbalms