ECO BY SONYA

ECO BY SONYA

 

Eco by Sonya tilbyr et sunt og trygt alternativ til konvensjonelle selvbrunere. Produktene er 100% naturlige og helt uten kjemiske tilsetningsstoffer. Merket gjorde historie ved å bli det første og eneste selvbruningsmerket sertifisert økologisk av Organic Food Chain i Australia. Produktene er også sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia og sertifisert vegansk og Cruelty Free, som betyr at de ikke er testet på dyr. Merket tilbyr også profesjonell tanning, i tillegg til kroppspleieprodukter slik som dusjsåper, skrubb og lotion.

HISTORIEN

Etter at søsteren til Sonya Driver ble rammet av hudkreft i en alder av tretti, påtok Sonya seg oppdraget å finne et trygt alternativ til å bli brun uten skadelig soleksponering. På dette tidspunktet fantes det ingen økologiske alternativer til de kjemisk baserte selvbrunerne på markedet. Sonya var oppmerksom på den potensielle helserisikoen ved bruk av konvensjonell kosmetikk og syntetiske tilsetningsstoffer. Sonya ville ikke gamble med helsen ved å bruke slike produkter, og hun var mer bekymret for hennes søster som allerede hadde kreftdiagnose. Det var dette som fikk Sonya til å starte prosjektet,  å utvikle trygge selvbruningsprodukter!

100% Naturlig  -  100% Vegansk  -  100% Vakker

PRISVINNENDE

Flere av produktene fra Eco by Sonya er blitt nominert til store priser, deriblant Pink Himalayan Salt Scrub.
Invisible Tan ble i 2016 vinner av Natural Health International Beauty Awards.I Australia markedsføres produktene under merkenavnet Eco Tan. I Europa er merkenavnet Eco Tan merkevarebeskyttet av et annet selskap (ikke økologisk), derfor markedsføres produktene under merkenavnet Eco by Sonya i Europa, etter grunnleggeren, skaperen og drivkraften bak Eco Tan, Sonya Driver.


GUIDE TIL PERFEKT SELVBRUNING


1. Forberedelser

Skrubb huden godt hvor selvbruningskremen skal påføres 24-48 timer før selvbruning.
Vi anbefaler Pink Himalayan Body Scrub og Extreme Exfoliant Glove til dette.

For best resultat anbefaler vi at du smører litt bodylotion på områder hvor det lett kan bli flekker (håndledd, kne, albuer, rundt anklene, i hårfestet).

2. Påføringen
Påfør selvbruning på ren og tørr hud.
Påfør selvbruningskrem jevnt utover hele huden og masser godt inn.

3. Etterpå
Vask hendene grundig. La tørke før påkledning.
For best effekt, la virke i 8 timer før dusj/bad.

4. Forleng varigheten
Unngå å bruke produkter som inneholder olje eller såpe. Det vil fjerne noe av selvbruningen og gi et ujevnt resultat.
Vi anbefaler å bruke Foaming Body Wash eller Coconut & Mint Body Wash. 
Bruk Coconut Body Milk for å tilføre fuktighet og forlenge varigheten av selvbruningen.

FØR- OG ETTERBILDER